Selecteer een pagina

UW OUTDOOR SPECIALIST

Ons verhaal

DesignWebWinkel beschikt over expertise in design buitenmeubels. Samen met u willen wij een tuin creëren vol met fijn vakmanschap. Zelf voelen wij ons het prettigst in een huis waar je zowel zomers als winters kan genieten in de buitenlucht. In winter knus bij een warm vuur en zomers koel onder een grote parasol. Zowel dineren en ontspanning moet als mogelijkheid worden geboden zonder dat het aan enige luxe ontbreekt. 

Laat je inspireren en voeg extra dimensies toe aan je huis of tuin met uniek design.
Wij eisen, van ons zorgvuldig geselecteerd design, duurzame merkwaarden. Wij selecteren voor u zorgvuldig uniek design uit het hogere segment. Blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de ins en outs van designwereld, maar dan op onze eigen en unieke manier.

Niet alleen in Nederland willen wij iedereen voorzien van buitenmeubels met kwaliteit maar ook Wereldwijd. 

Daarnaast bieden wij u graag de mogelijkheid aan voor advies aan huis. Samen kunnen we bekijken welke collecties en producten het beste aansluiten op uw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Liefs,

Team van DesignWebWinkel

 

ONZE MISSIE

DesignWebWinkel heeft een passie voor het buitenleven en het inrichten van uw tuin tot uw gelukkige plek die u nooit meer wilt verlaten. Wij vinden dat de buitenruimte ontspannend en vredig moet zijn. Laat ons dit voor u realiseren.

Met een duurzame mindset en een passie voor vakmanschap stellen wij voor u een unieke collectie samen. Met onze producten kunnen we uw eigen vakantiegevoel creëren op slechts enkele meters achter u. Laten we samen geluk en luxe creëren.