Selecteer een pagina

Verzending & Retourneren

Verzending

Al onze producten worden gratis bij u thuisbezorgd. Grote producten zullen door ons zelf geleverd worden. Per artikel verschilt de levertijd, deze wordt vermeld op de productpagina. Heeft u meerdere producten besteld? Dan gaan wij in overleg met u de levering(en) plannen. Door gebruik van ons eigen transport verkleinen we de kans op beschadiging tijdens de verzending. Daarnaast controleren wij van DesignWebWinkel het product voor levering op defecten. Op deze manier krijgt uw bestelde artikel de aandacht die het nodig heeft.

Alle lifestyle artikelen worden door de PostNL Pakketdienst bij u thuis geleverd. U ontvangt van ons per e-mail een Track&Trace code. Met deze code kunt u uw bestelling volgen en bekijken wanneer u uw pakket kan verwachten. Voor 16:00 besteld is morgen in huis mits het product in voorraad ligt.

Retourneren

De lifestyle producten kunt u via pakketbezorger retourneren. Zorg ervoor dat het juiste retouradres vermeld staat op het retourlabel.
Artikelen die wij met onze eigen bezorgdienst bij u geleverd hebben, kunnen we ook bij u ophalen. De minimale kosten hiervoor bedragen €50 wanneer het om 1 artikel gaat. Mocht u meerdere artikelen willen retourneren, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Deze kosten worden in overleg met u besproken. Als u gebruik maakt van onze bezorgdienst plannen wij samen met u een dag in om het product op te halen.
Het is ook mogelijk om uw pakket via PostNL verzekerd retour te sturen, zodat eventuele beschadigingen van het pakket bij PostNL geclaimd kunnen worden. Lees meer over deze verzendoptie op de website van www.postnl.nl.
Mochten er vragen zijn over de retourzending, neem dan gerust met onze klantenservice.

Retouradres:
Kwakelkade 33
1823 CL te Alkmaar
Noord-Holland, Nederland

Retourvoorwaarden

Retourtermijn

Voor alle artikelen uit ons assortiment heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u het artikel in ontvangst neemt. Binnen deze 14 dagen moet u aan ons per e-mail laten weten dat u het product wilt retourneren. U heeft dan nogmaals 14 dagen om het product aan ons terug te sturen. Wij vergoeden de retourneerkosten niet. Na het ontvangen van het geretourneerde artikel storten wij het aankoopbedrag met verrekening van eventueel gemaakte kosten terug op uw rekening binnen 14 dagen.

Aansprakelijkheid retourzending

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat DesignWebWinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of kies voor een retourzending met onze eigen bezorgdienst.

Waardevermindering retourzending

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien u het product zodanig heeft gebruikt dat het niet meer ‘als nieuw’ verkocht kan worden, dan zijn wij genoodzaakt om een eventuele waardevermindering in te houden. Artikelen zijn “als nieuw” indien deze onbeschadigd en ongebruikt zijn. Wij zullen deze gemaakte kosten ter plekke kenbaar maken of na ontvangst van de retour.

Originele verpakking

Tijdens de bedenktijd mag u de verpakking openmaken. U mag het product uitproberen net als u in de showroom zou doen maar u mag niet meer doen dan nodig is om het product te kunnen beoordelen. Het is echter wel de bedoeling dat u de verpakking zo veel mogelijk intact houdt. Als u het artikel retourneert, moet u het artikel weer netjes inpakken.

Ongeldige retourredenen

De artikelen van Ethimo, Tuuci en Italiving worden speciaal voor u besteld en gefabriceerd. Deze kunnen op uitzonderlijkere redenen worden geretourneerd. Redenen als: te groot, niet mijn smaak ect. vallen hier niet onder.